Рівненське КАТП обзавелося новими сміттєвозами

278 0

Ми у соцмережах:

фото - міської ради Рівного

Комунальне підприємство закупило сучасну техніку.

Про це інформує очільник Рівного Віктор Шакирзян:
 
- Сьогодні на підприємстві презентували три нові автівки. Мова йде про 2 сміттєвози портального типу, особливістю яких є те, що вони можуть використовуватися для транспортування і побутових відходів, і великогабаритних, і ремонтних, адже їхня максимальна вантажопідйомність - 12 тонн. А також 1 сміттєвоз із заднім завантаженням, який зможе здійснювати завантаження побутових відходів, їхнє пресування та перевезення на полігон.
 
 
- Наше КАТП 1728 – прибуткове, це дозволяє закуповувати нову техніку. Рівненська міська рада дала дозвіл підприємству на оформлення кредиту за державною програмою «Доступні кредити 5-7-9 %». Саме завдяки цьому змогли придбати ці машини. До того ж, нова техніка дозволить нам забирати побутові, великогабаритні та  ремонтні відходи, що дасть змогу зменшити кількість стихійних сміттєзвалищ на території громади. Таким чином ми можемо запровадити надання послуги оренди кузова для ремонтних та будівельних відходів фізичним та юридичним особам, - додав Шакирзян.
\

 
За словами посадовця, придбання нових автомобілів Ford 2024 року випуску дозволить швидше реагувати та легше слідкувати за їх технічним станом. Адже автівки, які використовувало підприємство досі, вже застаріли та потребували технічного оснащення.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також