Вже понад 30 років рівненське підприємство «Агропереробка» успішно працює, виготовляючи різноманітні харчові продукти. А з початку повномасштабного вторгнення на виробництві запустили окрему лінію з тушкованками, аби допомогти захисникам та українцям, які постраждали від воєнних дій. На сьогодні це одне з найбільших крафтових виробництв Рівненщини.
Із роботою підприємства ознайомилися заступник голови ОДА Ігор Тимошенко та директорка департаменту АПК Надія Переходько.
- Під час війни підприємство зберегло свої потужності. Це 30 тонн переробки молока за зміну, 14 мільйонів умовних банок перероблених ягід, овочів та фруктів. Наша продукція – чи то кисло-молочна, чи плодово-овочева, ягідна, або тушкована – це наше серце і душа. Мені дуже приємно, коли українці з деокупованих територій дякують за домашню їжу, - розповіла гендиректорка ТзОВ «Агропереробки» Ольга Рудомська.
З початку повномасштабного вторгнення на підприємстві працевлаштували більш ніж пів сотні внутрішніх переселенців, 15 з яких досі там працюють.
- Компанія постійно впроваджує новітні технології, розширює асортимент. Підприємство має міжнародні сертифікати харчової безпеки та якості пропонованої продукції. Важливо, що «Агропереробка» є одним із головних постачальників продовольчої продукції, якою формували продовольчі набори мешканцям областей, де проходили бойові дії, - сказав заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко.
Днями рівненська «Агропереробка» отримала подяку від Міністерства аграрної політики та продовольства України. Колектив підприємства відзначили за невтомну працю, нарощування обсягів та надання допомоги воїнам ЗСУ та постраждалим від воєнних дій.