Рівненське підприємство відомого олігарха допомагає біженцям, військовикам та медикам

8001 0

Ми у соцмережах:

 Рівненське підприємство відомого олігарха допомагає біженцям, військовикам та медикам

У березні-травні підприємство «Рівнеазот» направило 1,5 млн грн на гуманітарну допомогу біженцям, закупівлю амуніції для українських військових та медицину Рівненщини.

Більша частина коштів була спрямована на підтримку благодійного фонду «Друг», який допомагає родинам українських героїв. Наше підприємство об’єднало свої зусилля з іншими бізнесами Рівненщини для того, щоб наблизити перемогу України в цій жахливій війні. Фонд закуповує бронежилети, каски, тактичні рукавиці, налокітники, наколінники, форму та берці. Ми допомагаємо медикаментами, харчами для переселенців, повідомила РВ пресслужба Group DF.

Працівники «Рівнеазоту» з перших днів війни створили ініціативну групу, яка оперативно реагує на звернення місцевої влади та ВСУ. Наприклад, упродовж березня-травня хіміки забезпечують окремі підрозділи ТрО харчуванням, паливно-мастильними матеріалами та обладнанням. Також завод віддав автобуси та вантажний автотранспорт на потреби медиків, переселенців.

Підприємство продовжує активно допомагати медицині – постачати медичний кисень лікувальним закладам Клеваня та Острога. 

Нагадаємо, що ПрАТ «Рівнеазот» входить в групу підприємств азотного бізнесу Group DF, що належить українському підприємцю Дмитру Фірташу. На початку травня бізнесмен увійшов до списку підприємців Forbes Україна, які найбільше допомогли Україні під час війни. На момент складення рейтингу витрати всіх підприємств Group DF на протидію російській агресії та підтримку співвітчизників перевищили $9,7 млн. Найбільші статті – перерахування $3,5 млн на спецрахунок НБУ, відновлення інфраструктури, надання прямої гуманітарної допомоги українцям, закупівля медикаментів та логістичне супроводження 14 лікарень в 5 областях. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також