Рівненські афганці підтримали Юрія Вознюка на виборах міського голови

697 0

Ми у соцмережах:

Рівненські афганці підтримали Юрія Вознюка на виборах міського голови

Кандидат на посаду міського голови Рівного Юрій Вознюк підписав Меморандум про співпрацю з Рівненською міською організацією Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів). Шостого жовтня голова організації Сергій Зінич та Юрій Вознюк засвідчили підписами домовленість.

— Будемо продовжувати цю лінію підтримки Спілки афганців, яку започаткував чинний міський голова Рівного Володимир Хомко. Мій тесть також учасник війни в Афганістані, і я розумію, як важливо поважати і допомагати членам організації. А їх налічується 930. З міського бюджету продовжиться фінансування міської програми «Турбота». Це я гарантую і засвідчив сьогодні, підписуючи Меморандум про співпрацю, — каже кандидат на посаду міського голови Рівного, народний депутат України 7–8 скликань Юрій Вознюк.

Зокрема, взаємодія базуватиметься на організації підтримки принципів і цінностей, що забезпечують суспільний прогрес, розбудову економічно високорозвиненої та обороноздатної України, гарантії для соціальної справедливості тощо.

— За роки співпраці ми побачили прагнення міського голови, міської влади допомагати сім‘ям загиблим, воїнам-інтернаціоналістам, учасникам бойових дій, особам з інвалідністю. Миттєво вирішувалися проблемні питання членів спілки. Переконаний, коли Юрій Володимирович стане міським головою, наша співпраця продовжиться, — розповідає голова Рівненської міської організації Української спілки ветеранів Афганістану Сергій Зінич.

Він додає, що продовжиться співпраця і з політичною силою «За майбутнє». Адже кандидатами в депутати до Рівненської міської ради є член спілки Володимир Алексеєвець та син одного з членів спілки Юрій Романенко.

Передвиборча агітація


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також