Рівненські атомники: допомагати ЗСУ потрібно вчасно, постійно, потужно

641 0

Ми у соцмережах:

Рівненські атомники: допомагати ЗСУ потрібно вчасно, постійно, потужно

Ці кошти місцевий та волонтерський рух РАЕС спрямували на закупівлю військової амуніції, металошукачів, рацій, біноклів, далекомірів, мультикоптера, тепловізорів та насадок до них, квадрокоптерів і тактичних жилетів. Придбано для потреб ЗСУ й інші технічні засоби: принтери, планшети, акумуляторні батареї, павербанки, перетворювачі напруги, підсилювачі мобільного зв’язку та інший інструмент та пристосування. Понад 20% зібраних коштів було спрямовано на закупівлю 19 різних автомобілів. Спільними зусиллями авто ремонтували, комплектували усім необхідним та відправляли на передову. Дбали волонтери і про забезпечення ЗСУ запасними частинами та пальним. І, звісно, не залишалося без уваги й питання забезпечення військових медичними сумками, медикаментами для військових аптечок та лікування поранених, ношами.

Окрім переказування коштів на рахунок місцевої волонтерської організації працівники РАЕС об’єднуються та допомагають військовослужбовцям точково, надають допомогу мешканцям постраждалих районів та внутрішньо переселеним особам. Активну допомогу надає Первинна профспілкова організація електростанції. Кожен на своєму місці робить усе можливе для перемоги.

Військовослужбовці вдячні за допомогу, адже, за їхніми словами, це рятує життя і здоров’я воїнам та наближає перемогу нашої країни! Ці слова мотивують не зупинятися, не відкладати на потім, а гуртуватися та вчасно, постійно, потужно допомагати ЗСУ.

Як розповіли представники волонтерського руху РАЕС, наразі є багато звернень від працівників РАЕС, які зараз обороняють наш суверенітет щодо необхідності у тепловізорах та автомобілях.

Кошти можна переказати через бухгалтерію за індивідуальними чи колективними заявами або напряму на розрахунковий рахунок в Ощадбанку UA793333680000026008301613093 Код ЄДРПОУ: 24171964 в Кузнецовському ТВБВ Ощадбанк № 10017/80 МФО 333368 Кузнецовської міської організації Української спілки ветеранів Афганістану з позначкою «благодійна допомога для матеріальної підтримки Збройних сил України». Контакти ініціативної групи: Петро Ширко 098 71 72 004.

Слава Україні та її Героям!

Віта Нишкалюк.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також