Рівненські атомники привезли 16 медалей з Риги

836 0

Ми у соцмережах:

Рівненські атомники привезли 16 медалей з Риги

Рівненським атомникам у складі збірної команди з плавання НАЕК «Енергоатом» вдалося завоювати 16 медалей на XII Балтійському відкритому чемпіонаті з плавання у серії MASTERS «RIGA AMBER CUP 2020».

Чемпіонат «RIGA AMBER CUP 2020» проводився з метою визначення найкращих команд і кращих плавців серед ветеранів спорту Європи. В цьогорічному чемпіонаті взяли участь 273 спортсмени з 11 країн, зокрема Україну представляли плавці з РАЕС (Олександр Савчук, Руслан Федінчик, Галина Майданюк, Олександр Лустюк), ХАЕС та ЮУАЕС.

Завдяки посиленій підготовці нашій команді вдалося вибороти 16 медалей упродовж двох днів чемпіонату. Переможців, що завоювали 1 - 3 місця, нагороджено медалями у кожній індивідуальній дисципліні у своїй віковій групі, а головним призом командних змагань був Бурштиновий кубок. Зокрема, плавчиня збірної команди Енергоатома Галина Майданюк поставила три рекорди України у своїй віковій категорії.

Нині плавці посилено готуються до чергового надважливого старту року – Чемпіонату Європи з плавання в серії MASTERS, що проходитиме в Будапешті (Угорщина) наприкінці травня 2020 року. Змагання відбудуться в новому спортивному комплексі, побудованому до Чемпіонату світу 2017 з водних видів спорту. На період європейського чемпіонату MASTERS олімпійський басейн в Будапешті буде обладнаний місцями для сидіння 15000 глядачів. Зокрема, 4-17 травня 2020 року столиця Угорщини прийматиме і чемпіонат Європи з водних видів спорту, куди увійдуть змагання з плавання, стрибків у воду і синхронного плавання, повідомляє веб-сайт РАЕС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також