Рівненські атомники знову носитимуть маски

1398 0

Ми у соцмережах:

Рівненські атомники знову носитимуть маски

Упродовж останнього тижня спостерігається збільшення кількості хворих на COVID-19 серед мешканців Вараської територіальної громади та працівників ВП РАЕС.

Відтак з 28 вересня вводиться обов’язкове використання персоналом Рівненської АЕС захисних масок під час проїзду на роботу та з роботи автобусами підприємства, а також обмежується проведення заходів, що пов’язані з масовим скупченням людей. Необхідно дотримуватися дистанції не менше 1,5 метра. У разі неможливості виконати дану вимогу - варто використовувати захисні маски.

Лікарі Вараського центру первинної медичної допомоги та відділу охорони здоров’я ВП РАЕС рекомендують дотримуватися вимог протиепідемічних заходів, що спрямовані на запобігання поширенню COVID-19 (дотримання дистанції, провітрювання приміщень, використання масок, антисептиків).

Медики наголошують, що щеплення від коронавірусу – єдиний ефективний спосіб захистити себе і зменшити захворюваність. Всі вакцини проти COVID-19, які зараз застосовуються, мають високу імуногенність та є взаємозамінними.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також