Рівненські аудитори знову прозвітували, як спрацювали

1616 0

Ми у соцмережах:

Рівненські аудитори знову прозвітували, як спрацювали

З початку року вони забезпечили відшкодування втрат ресурсів на 14,3 млн грн.

За результатами ревізій фінансово-господарської діяльності та перевірок закупівель, проведених фахівцями Управління Західного офісу Держаудитслужби в Рівненській області у січні ‒ липні, виявлено 36,8 млн грн втрат матеріальних та фінансових ресурсів, ‒ повідомляє сайт Управління Західного офісу Держаудитслужби в Рівненській області.

Вжитими заходами забезпечено відшкодування втрат на 14,3 млн грн, в тому числі бюджетних коштів на суму 13,4 млн гривень. 

До адміністративної відповідальності притягнуто 24 особи. Правоохоронним органам передано матеріали 10 ревізій та перевірок закупівель.

За результатами розгляду матеріалів розпочато 3 досудових розслідування. Матеріали ще 1 контрольного заходу долучено до раніше розпочатого розслідування. Правоохоронні органи вручили 1 повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за результатами проведених працівниками офісу контрольних заходів та 3 – за результатами участі працівників у перевірках правоохоронних органів.

Крім того, з початку року проведено 3 державних фінансових аудити діяльності суб'єктів господарювання, під час яких виявлено неефективних управлінських рішень та інших порушень на 804,6 млн грн. Об'єктам контролю надано 35 пропозицій для поліпшення їх фінансового стану.

За результатами аудитів отримано економічного ефекту на суму 31,4 млн гривень.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також