Рівненські баскетболісти вибороли у Луцьку срібло, поступившись волинянам лише на одне очко

566 0

Ми у соцмережах:

Рівненські баскетболісти вибороли у Луцьку срібло, поступившись волинянам лише на одне очко

Чоловіча команда Баскетбольного клубу “Рівне” посіла друге місце на традиційному передсезонному турнірі у Луцьку пам’яті Олексія Веремійчика, директора департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцькради, який трагічно загинув в жовтні минулого року. У вирішальному матчі в боротьбі за золото змагань рівняни мінімально поступилися господарям БК “Старий Луцьк Університет”.

Нагадаємо читачам: четверо чоловіків, серед яких – Олексій Веремійчик, рибалили з човна на озері Люб'язь в Любешівському районі. Здійнялися сильні хвилі – і човен перекинувся. Троє чоловіків залишилися біля човна, а Олексій Веремійчик вирішив, незважаючи на крижану воду, пливти до берега, аби покликати на допомогу, і потонув.

Учасниками турніру цьогоріч стали 4 команди: «Старий Луцьк-Університет», БК «Рівне», БК «Новомосковськ» та БК «СумДу»

Президент БК “Рівне” Сергій Ліщук насторінці клубу в Інстаграмі підбив підсумки перших матчів команди після літньої перерви:

– Звісно, перемагати завжди приємно, особливо в дербі, навіть на таких передсезонних турнірах. Але, треба ставити пріоритети. Турнір у Луцьку ми розглядали з песпективою на майбутнє. Адже в першій грі з “резервістами” БК “Старий Луцьк-Університет”, учасниками першої ліги, ми переглянули рівень прогресу наших молодих баскетболістів, а також спробували гравців, які перебували на перегляді та новачків команди. Ми перемогли 94:87. В другому матчі нашим хлопцям вже протистояв сильніший суперник, також учасник Вищої ліги БК “СумДУ”. В цій грі ми задіяли вже всіх наших основних гравців, і побачили, на скільки вони готові до нового сезону, і знову ж таки упевнена перемога 90:75. Звісно, що всі чекали на наше дербі з, скоріш за все, одним з прямих конкурентів за найвищі нагороди цьогорічної Вищої ліги, – БК “Старий Луцьк-Університет” у заключний день змагань. Волиняни без сумніву “на голову” сильніші за наших попередніх суперників. Тож в цьому матчі нам було важливо зрозуміти, чи конкуретноспроможні на фоні такого суперника наші гравці, які перебувають на перегляді, і чи зможуть “молоді” баскетболісти допомогти команді у сезоні. Вирішили дати відпочинок в цій грі для Дмитра Тимощука та Артема Водолазського, адже саме на їх позиціях була велика кількість “потенційних новачків”. Наш тренерський штаб вміло варіював замінами, не зважаючи на цифри на табло. І, вийшовши на заключну чверть відчутною різницею в рахунку, наші хлопці зуміли скоротити відставання до мінімуму, і програли лише в одне очко 79:80. Для нас ця гра стала дуже інформативною, за її підсумками були прийняті кадрові рішення та зроблено багато висновків. Про остаточні зміни в складі команді буде повідомлено найближчим часом. Наразі, вітаю волинян з золотом на домашньому турнірі, а ми свої перемоги відкладемо на сезон. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також