Рівненські баскетболісти здолали «Київ-Баскет» у столиці

154 0

Ми у соцмережах:

Рівненські баскетболісти здолали «Київ-Баскет» у столиці

БК Рівне завершив перший бабл сезону Суперліги Favbet у столичному ПС Венето перемогою над господарями Київ-Баскетом з рахунком 75:67.

Кияни краще почали матч, зробивши ривок 9:0 на старті, але не зуміли розвинути свій успіх далі, тоді як Рівне не лише вирівняв гру, але й завдяки баззеру Максима Мочанова виграв першу чверть 19:16. 

В другій чверті БК Рівне зробив спробу відірватись в рахунку і якщо на перший ривок кияни відповіли, то на другий 11:0 в середині другої чверті відповіді не знайшлось. В результаті на велику перерву команди пішли за рахунку 39:33 на користь гостей.

Після великої перерви БК Рівне тримав комфортну для себе дистанцію в рахунку, хоча в четвертій чверті Київ-Баскету вдалось наблизитись до суперника на відстань 6 очок. Втім, рівненська команда вдалими діями в захисті і атаці впевнено тримала гру під контролем, відсвяткувавши другу перемогу в чемпіонаті.

Кияни більше зібрали підбирань (50-44), але гірше атакували з периметру та реалізовували штрафні кидки, зробили більшу кількість втрат (18 проти 13 у суперників). У Рівного були солідні 38% влучань триочкових кидків.

Найрезультативнішим у переможців став Айзея Фуллер з 17 очками, у Київ-Баскета функцію набирання очок в цій грі взяли на себе Павло Буренко (23 очка, 5/9 триочкових) та Денис Клевзуник (22 очка та 10 підбирань).

Таким чином, БК Рівне стартує з двох перемог у Суперлізі Favbet, тоді як Київ-Баскет виграв один з двох домашніх матчів.

Завтра, 5 жовтня, регулярний чемпіонат Суперліги Favbet продовжиться матчами у Дніпрі, де господарі прийматимуть Кривбас, та Запоріжжі, куди завітають Черкаські Мавпи.

ФБУ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також