Рівненські баскетболістки побороли «Вінницьких блискавок»

1302 0

Ми у соцмережах:

Фотографії - зі сторінки БК Рівне у Facebook

Жіноча команда баскетбольного клубу «Рівне» сьогодні здобула свою десяту перемогу у жіночій суперлізі. У запеклій боротьбі рівнянкам вдалося перемогти команду «Вінницькі блискавки» з рахунком 88:66.

Перша чверть гри була вкрай важкою та напруженою. Спочатку  обидві  команди мали майже однакову кількість очок, та все ж першість залишалася за вінничанками – 20:14.

Друга чверть гри розпочалася  для наших спортсменок успішно: вже за кілька хвилин рахунок майже зрівнявся – 24:25. Дівчата впевнено йшли до перемоги, швидко змінюючи першість у грі на свою користь.

- Ми дуже хвилювалися, особливо спочатку, коли програвали. Але сил надавало те, що цей матч у рідному Рівному, – ділиться враженнями від гри баскетболістка  Анастасія Кучерьонок. – Баскетбол – це командна гра, і ми намагалися бути одним цілим, бо кожен з нас розумів, що треба перемогти, треба зробити ще крок уперед. Звісно, ми дуже вдячні нашому тренеру, який допоміг нам повірити в себе, доклав багато зусиль для того, щоб ми впевнено грали сьогодні.

Це вже третя перемога БК «Рівне» над «Вінницькими блискавками». А тренер жіночої команди Валерій Жартун сьогодні ще й здобув звання заслуженого тренера України.

Тренер Валерій Жартун та заступник голови Рівненської ОДА Олександр Корнійчук

- Гра розпочалася дуже важко, ми певний час програвали, тому доводилось докладати максимум зусиль, щоб вийти вперед, -- розповів п.Жартун про нинішній матч. – Але дівчата – молодці, вони щодня мають по два тренування, на яких відпрацьовують кожен момент, щоб потім демонструвати таку гру, як сьогодні, і перемагати. Попереду нас  чекає ще 13 ігор.

Надія КРИВКО.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також