Рівненські депутати побачили держзраду в діях Андрія Єрмака

1394 0

Ми у соцмережах:

Рівненські депутати побачили держзраду в діях Андрія Єрмака

Рівненська обласна рада вимагає притягнути до відповідальності за державну зраду голову Офісу Президента Андрія Єрмака. Ініціювала звернення до Президента та голови СБУ фракція ВО «Свобода» в обласній раді.

Цим зверненням депутати відреагували на підтримку голови Офісу Президента ідеї зі створення «Консультативної ради» із ОРДЛО та початку прямих переговорів із терористами. Ці дії, вважають у4 “Свободі”, є спробою зняти з Росії відповідальність за агресію проти України й десятки тисяч життів українців.

Від Президента Володимира Зеленського вимагають відкликати підпис Андрія Єрмака, керівника президентського офісу, з документа про створення «Консультативної ради». Бо він не є уповноваженої державою Україна особою.

Депутати облради вимагають також звільнити його із посади Голови Офісу Президента України у зв’язку із невідповідністю. “Службу безпеки України просимо провести перевірку дій Андрія Єрмака на відповідність статті 111 Кримінального кодексу України, а випадку підтвердження умисності його дій – притягнути до відповідальності за державну зраду, – зазначається у зверненні.– Окремо нагадуємо Президентові України Володимиру Зеленському, що він складав присягу боронити суверенітет і незалежність України, порушення чи відхилення від якої може тягнути за собою притягнення до кримінальної відповідальності”.

Рішення депутати ухвалили одноголосно.

За повідомленням прес-служби Рівненської обласної організації ВО "Свобода".


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також