Рівненські енергетики їздитимуть на Херсонщину не тільки до Перемоги, а й потім, щоб відновити те, що знищили рашисти

437 0

Ми у соцмережах:

Рівненські енергетики їздитимуть на Херсонщину не тільки до Перемоги, а й потім, щоб відновити те, що знищили рашисти

11 вахта енергетиків ПрАТ «Рівнеобленерго» розпочалася цього тижня на Херсонщині.

З жовтня 2022 року бригада високовольтників у Херсонській області ввела в роботу 11 підстанцій 35\10 кВ «Високопілля», «Осокорівка», «Біляївка», «Піонер», «Давидів Брід», «Борозенське», «Нова Кубань» «Хрещенівка», «Суханове», «Архангельське», «Новодмитрівка» та провела ремонт на понад 110 км пошкоджених ПЛ 35 кВ.

Також в Херсонській області нині перебувають працівники Дубенської, Млинівської та Корецької дільниць – в розподільних мережах 0,4-10 кВ після деокупації вони проводили роботи у населених пунктах Борозенське, Нововознесенське, Архангельське, Високопілля, Кучерське, Садок, Зарічне, Біляївка, Новополтавка, Зелений Гай, Давидів Брід, Білогірка, Калініндорф, Біла Криниця, Велика Олександрівка.

Зварювальні роботи на анкерній опорі, які на небезпечній висоті виконували Михайло Сачева та Ярослав Гук. А також майстер з ремонту устаткування Млинівської дільниці Олександр Кобильчак, якого на Херсонщині найбільше вражають люди – їхня доброзичливість, бажання допомогти, відкритість, терплячість.

- Готові їздити до Перемоги і довше – до повного відновлення розбитого, понівеченого, але мужнього і стійкого південного краю, – сказав про поїздки та роботу енергетик-млинівчанин. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також