Рівненські футболісти шокували житомирських вболівальників, але програли

408 0

Ми у соцмережах:

фото - ФК Верес

Червоно-чорні вели в рахунку після першого тайму. А долю матчу вирішив невдалий відскок м'яча і рішення арбітра Олександра Афанасьєва, який призначив пенальті після перегляду відеоповтору. Полісся - Верес - 2:1 (0:1)

Перший після міжнародної паузи тур чемпіонату VBET Української Прем'єр-ліги подарував уболівальникам вовче дербі - протистояння географічних сусідів і принципових суперників: Полісся і Вереса.

Гості, які прагнули реабілітуватися за домашню поразку у грі з Лівим Берегом, вже в дебюті шокували житомирських вболівальників. Владислав Шарай на лівому фланзі обігрався з Євгенієм Шевченком і вирізав ідеальну передачу в район одинадцяти метрів, де Микола Гайдучик виграв позицію у Сергія Чоботенка і точно пробив головою у дальній кут воріт - 0:1!

І далі команди видали на-гора просто прекрасне футбольне видовище. Атака на атаку, практично без центру поля, маса моментів і ефектні сейви! Такою і повинна бути Українська Прем'єр-ліга!

Руслан Степанюк з хорошої позиції пробив неточно, Андрій Кожухар перевів м'яча на кутовий після пострілу Олександра Назаренка.

Після удару низом від Яго м'яч кількома сантиметрами розминувся зі стійкою. Після контратаки пʼять в три Руслан Степанюк отримав м'яча від Луана і ефектно відпасував у центр, де удар Миколи Гайдучика заблокували захисники Полісся! Двічі на стандарти ефектно, але неефективно підключався Семен Вовченко. Нарешті, знову Андрій Кожухар тепер ногою засейвив діагональний удар Олександра Назаренка низом!

По перерві вже житомиряни суттєво додали. І швидко забили. Владислав Шарай не добіг, Євгеній Шевченко теж не дістав до м'яча у підкаті. Зрештою, передачу Олександра Назаренка з лівого флангу на дальній стійці замкнув Олексій Гуцуляк. До слова, Луіфер, який ішов на м'яч, хоча й не дістав до нього, у цьому епізоді був в офсайді. Арбітр цей епізод проігнорував.

А ще за п'ять хвилин м'яч від Олексія Гуцуляка влучив у руку Михайлу Протасевичу. Між гравцями була мінімальна відстань. Але арбітр із Харкова Олександр Афанасьєв цього разу не вагався і після перегляду VAR знову трактував епізод безумовно на користь Полісся. Олександр Назаренко з ним погодився і реалізував пенальті - 2:1.

Верес мав шанс відігратися, але цього разу Микола Гайдучик після подачі Владислава Шарая пробив головою повз ворота!

Червоно-чорні зазнали чергової дуже прикрої поразки і залишаються у зоні перехідних матчів, повідомляє інформаційна служба Вереса.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також