Рівненські футболісти цієї суботи бігтимуть у вишиванках

994 0

Ми у соцмережах:

Рівненські футболісти цієї суботи бігтимуть у вишиванках

Адміністрація та гравці НК «Верес» візьмуть участь у четвертому забігу у вишиванках «Rivne Patriotic Run 2019».

Забіг розпочнеться 24 серпня рівно о 09.00 з майдану Незалежності у Рівному. Захід підтримують чимало партнерів та організацій, які нададуть для учасників приємні подарунки, а для переможців та призерів – цінні призи.

Також особливістю цьогорічного забігу стане те, що 50 грн з кожної реєстрації будуть спрямовані на допомогу у дороговартісному лікуванні трирічної Віталіни Василевич, у якої встановили діагноз енцефаліт.

Учасникам пропонують подолати одну із двох дистанцій на вибір: 2,5 км або 10 км. Кількість місць обмежена – загалом 250 осіб: 150 на 2,5 км, 100 на 10 км. Зареєструватися на забіг можна онлайн до 13.00 23 серпня на сайті www.runstyle.net або 24 серпня на Майдані Незалежності з 7.00 до 8.30, за наявності вільних місць.

Бігтимуть разом з рівнянами і футболісти НК «Верес».

Видача стартових пакетів відбуватиметься в день старту – 24 серпня з 07.00 до 08.30 на майдані Незалежності в офіційному наметі Rivne Running Club.

Забіг буде проходити на вулиці Міцкевича, проспекті Миру, Набережній, Гетьмана Сагайдачного та Соборній, зі стартом та фінішом біля майдану Незалежності. Відповідно, рух транспорту на період забігу на цих ділянках буде обмежений або перекритий.

Традиційно, усі учасники, які успішно подолали одну з дистанцій, отримують оригінальні пам’ятні медалі. Окрім переможців та призерів змагань, призи також отримають наймолодший та найстарший учасник забігу.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також