Рівненські футболісти у Туреччині перемогли у першому спарингу зимового міжсезоння

508 0

Ми у соцмережах:

Рівненські футболісти у Туреччині перемогли у першому спарингу зимового міжсезоння

Команда Олега Шандрука забила тричі у ворота північномакедонської Брери і святкувала перемогу у першому спарингу зимового міжсезоння!

Стартовий спаринг зимових зборів проти північномакедонської Брери в.о. головного тренера рівненського Вереса розпочав практично звичним для осінньої частини чемпіонату складом. Лише на лівому фланзі оборони замість Євгенія Шевченка вийшов зимовий новачок Максим Сміян, потереду нього грав Денис Світюха. А нападнику Миколі Гайдучику з перших хвилин допомагав вихованець юнацької команди Дмитро Годя, якого Олег Шандрук дуже добре знає за спільною роботою у U19.

Рівняни швидко забили. Після виконання кутового з лівого флангу Микола Гайдучик ударом головою за неймовірною траекторією спрямував м'яча у дальній верхній кут воріт.

А у середині тайму Верес перевагу подвоїв. Дмитро Годя виграв ривок у своїх опікунів, відірвався на швидкості і пробив у протихід воротарю - 0:2!

До перерви номінальні господарі один м'яч відіграли. Хорошу подачу з лівого флангу виконав гравець Брери, знайшовши у штрафному майданчику свого партнера по команді - 1:2.

На старті другого тайму хороший момент не реалізував Михайло Шестаков. Втім, вже невдовзі рівняни все ж забили втретє. Василь Курко, який сьогодні грав на вже звичній позиції у центрі поля, перехопив мʼяч, віддав передачу на хід на Владиславу Шараю, а той вразив ворота команди суперника - 1:3.

Враження від гри команди загалом дещо зіпсувала стара хвороба. Червоно-чорні знову не дограли під час стандарту перед власними воротами. Євген Паст парирував небезпечний удар зі штрафного, але підбір і добивання виграли північні македонці - 2:3.

Тим не менше - це важлива у плані психології і впевненості у своїх силах перемога, повідомляє інформаційна служба Вереса.

30-го січня Верес зіграє з аутсайдером словацької Фортуна-ліги - клубом ВіОн (Злате Моравце). 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також