Рівненські футболістки нав‘язали серйозну боротьбу учасникам Ліги чемпіонів, але програли

634 0

Ми у соцмережах:

Рівненські футболістки нав‘язали серйозну боротьбу учасникам Ліги чемпіонів, але програли

Жіноча команда народного клубу Верес у домашньому матчі сьомого туру Вищої ліги чемпіонату України вдома поступилася Кривбасу. Рівнянки мали шанс відігратися, але наприкінці поєдинку арбітриня Катерина Руда не призначила пенальті у ворота гостей за гру рукою Амаріель Сонкенг у власному штрафному майданчику. Верес - Кривбас - 1:2 (0:1)

До домашнього матчу проти віцечемпіонок України рівнянки підійшли із невтішною серією із п'яти поразок поспіль (з урахуванням програшу у Кубку Ураїни). Дуже невдало розпочався для наших футболісток і звітний поєдинок. Софія Баліна не зуміла як слід перервати передачу суперниць і дозволила Віолеті Тян спершу пройти лівим флангом, а потім виконати навіс на лінію воротарського майданчика. Там нікого з футболісток Кривбаса не було. Але Маргарита Луцюк, намагаючись впіймати м'яч, закинула його у власні ворота - 0:1.

Щоправда потім футболістки Вереса таких помилок не припускалися. І навіть дещо вирівняли гру у матчі проти віцечемпіонок України. Аж поки не пропустили вдруге одразу після перерви. Віолета Тян на лівому фланзі по черзі легко обіграла Віту Розлуцьку і Софію Баліну та пробила у ближній кут - 0:2.

Цього разу господарі зуміли один гол відіграти і зробили це дуже видовищно. Тетяна Тріль на швидкості обігралася із Веронікою Кузьмин і метрів з двадцяти пробила під поперечину воріт китайської голкіперки Кривбасу Жу Менгді - 1:2.

Боротьба загострилася і далі рівнянки могли і зрівняти рахунок. В одній із контратак Тетяна Котовець втікла від опіки і непогано пробивала по воротах. Захисниця Кривбасу Амаріель Сонкенг руками заблокували цей удар. Але арбітриня матчу Катерина Руда очевидний пенальті не помітила, або не захотіла помітити.

Кривбас міг збільшити перевагу в рахунку наприкінці матчу. Маргарита Луцюк врятувала команду, парирувавши небезпечний удар Даяни Семків зі штрафного.

У підсумку - 1:2. Це шоста поспіль та сьома загалом поразка рівнянок у новому сезоні.


Головна тренерка жіночої команди рівненського Вереса Олена Руда резюмувала поєдинок своїх підопічних проти Кривбасу.

- Підсвідомо розуміємо, що програли, але сама гра сьогодні нам вдалась. Ми нав‘язали серйозну боротьбу учасникам Ліги чемпіонів.

Готувалися до цієї гри, розуміли, що грати будемо другим номером, що буде багато боротьби. Найголовніше - було зіграти компактно: якнайпростіше позаду, надійно в середині поля і агресивно в атаці… Вважаю, ми впорались.

Сьогодні в нас немає воротаря номер один, або номер два. Тут більше питання у психології. Тому сьогодні грала Маргарита Луцюк.

У наступному матчі з Колосом на нас теж чекає важка гра. Це бронзовий призер чемпіонату України, тому будемо готуватись

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також