Рівненські футболістки стартували з перемоги на «Аврора Cup - Шлях до Перемоги-2023»

707 0

Ми у соцмережах:

Рівненські футболістки стартували з перемоги на «Аврора Cup - Шлях до Перемоги-2023»

Жіноча команда народного клубу Верес здобула вольову перемогу над Поліссям у стартовому матчі "Аврора Cup - Шлях до Перемоги-2023"​​​​​​​ у Кривому Розі. Верес - Полісся - 2:1 (0:0).

Суперником жіночої команди народного клубу Верес на благодійному турнірі "Аврора Cup - Шлях до Перемоги-2023" стало нонлігове житомирське Полісся.

Рівнянки, на правах більш досвідченої команди, домінували на полі упродовж стартової тридцятип'ятихвилинки (саме стільки, згідно з регламентом, триває один тайм кожного матчу). Втім, реалізувати свою територіальну перевагу підопічні Олени Рудої тривалий час не могли.

Спершу класний дальній удар вдався Каріні Войт - м'яч опустився над самісінькою поперечиною. Непогано на техніку також пробивала Віта Розлуцька - цього разу повз дальню стійку.

На старті другого тайму прекрасний шанс не реалізувала Владислава Нездюр - після подачі кутового справа вона головою пробила просто у руки голкіперці Полісся.

Як це часто трапляється, не забиваєш ти - забивають тобі. Рівнянки пропустили контрвипад суперниць. Діана Корнійчук забивала із відвертого офсайду, втім боковий арбітр вирішив, що м'яч до нападниці Полісся відскочив після рикошету від Каріни Войт. І це - 0:1.

Верес міг дуже швидко відігратися, але голкіперка Полісся Вікторія Корнацька продемонструвала дива реакції, відбивши удар Вікторії Лавренюк з близької відстані.

Відігратися рівнянки зуміли наприкінці матчу завдяки індивідуальним діям Діани Мущенської. Вона впевнено розібралася з двома суперницями у штрафному майданчику Полісся і змусила їх сфолити. Сама ж Діана реалізувала пенальті.

Саме Діана Мущенська філігранним ударом на техніку з лінії штрафного майданчика принесла Вересу вольову перемогу! Асистувала їй у цьому епізоді Віта Розлуцька.

Головна тренерка жіночої команди народного клубу Верес Олена Руда прокоментувала гру підопічних у стартовому поєдинку "Аврора Cup - Шлях до Перемоги-2023" у Кривому Розі.

 

- Чудові умови для проведення турніру. Прекрасне поле. Суперник нас сьогодні здивував. Дівчата з Полісся дали справжній бій.

Чому так важко давалася гра? Завершуємо тритижневий збір, накопичилася втома, був важкий переїзд із Вінниці, нічні тривоги трохи заважали спати - режим сну порушився.

Але я вдячна всім дівчатам за вольову і героїчну перемогу. Особливо дякую Діані Мущенській, яка продовжує відновлюватися після важкої травми. Їй непросто було психологічно. Але вона вийшла і забила двічі. Перемога - це завжди добре. Хоча, основне для нас - це ігрова практика.

Вже завтра, 26-го лютого, жіноча команда народного клубу Верес в рамках турніру "Аврора Cup - Шлях до Перемоги-2023" зіграє з Маріуполем. Початок об 11:00. 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також