Рівненські футболістки все ще ризикують попрощатися з Вищою лігою

828 0

Ми у соцмережах:

Рівненські футболістки все ще ризикують попрощатися з Вищою лігою

Жіноча команда народного клубу Верес поступилася Дніпру-1 у домашньому матчі дев'ятого туру другого етапу Вищої ліги чемпіонату України. Безвиграшна серія червоно-чорних продовжилася до дев'яти поєдинків поспіль.

Рівнянки раніше вже двічі поступалися Дніпру-1 у чемпіонаті. 1:2 - вдома і 0:5 - в гостях.

До сьогоднішнього поєдинку суперниці підійшли на різних полюсах турнірної таблиці у підгрупі, де триває боротьба за виживання. Втім, господарі поля довго опиралися більш потужним суперницям.

Дніпрянки, по суті, вирішили долю матчу лише перед перервою, коли двічі з інтервалом у п'ять хвилин забила Вікторія Серемчук.

В епізоді з першим м'ячем результативною стала контратака правим флангом. Аміна Аслаханова втекла від Тетяни Котовець і виконала поперечну передачу у центр. Віта Розлуцька цей простріл перервати не зуміла і Вікторія Серемчук легко вивела гостей вперед.

А згодом все та ж Вікторія Серемчук найшвидше зреагувала після подачі з флангу від Тетяни Левицької і серії рикошетів перед воротами рівнянок, заштовхавши м'яча у ворота з близької відстані - 0:2.

Верес не перемагає дев'ять матчів поспіль і все ще ризикує попрощатися з Вищою лігою, повідомляє інформаційна служба Вереса.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також