Рівненські футболістки здобули найбільшу у сезоні перемогу

745 0

Ми у соцмережах:

Рівненські футболістки здобули найбільшу у сезоні перемогу

У домашньому матчі вісімнадцятого туру Вищої ліги чемпіонату України жіноча команда народного клубу Верес здобула п'яту загалом і найбільшу у сезоні перемогу! Рівнянки забили суперницям десять м'ячів! Верес - Атекс - 10:1 (6:0).

У матчі проти аутсайдера чемпіонату рівнянкам вдавалося буквально все. Нарешті першими м'ячами у новому календарному році відзначилася Тетяна Тріль - причому забила одразу п'ять!

Свою капітанку підтримали Вікторія Лавренюк, Наталія Корнацька і Владислава Нездюр.

Ще до перерви рахунок став непристойним. А у підсумку червоно-чорні довели його до двозначного, здобувши рекордну перемогу у сезоні!

Головна тренерка жіночої команди народного клубу Верес Олена Руда поділилася емоціями від надрезультативної перемоги над Атексом.

- Кожна перемога - це як ліки для спортсмена. Давно очікували такого результату. Ми багато створювали, але з реалізацією були проблеми. Сьогодні суперник дозволяв трохи більше, тому вдавалося награвати комбінації і отримувати задоволення.

Щодо пропущеного голу - залетів шалений удар. Можливо, голкіпер дещо дезорієнтований був. Розбиратимемо цей епізод.

Єдине, що трохи зіпсувало враження - ушкодження Діани Мущенської. Покладаємо на неї великі надії. Її поки оглянув командний лікар. Попередньо, на щастя, все добре. Їй зроблять рентген, щоб підтвердити стан здоров'я. Сама вона почувається добре.

Команда виглядала голодною до гри. Нас це радує.

Попереду - важкий графік. Ігри з Ладомиром і Кривбасом. Зараз будемо відновлюватися. Розуміємо, що попереду великий об'єм роботи, кінцівка сезону. Хочемо вийти на пік форми.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також