Рівненські хокеїсти вийшли у фінал

1470 0

Ми у соцмережах:

Рівненські хокеїсти вийшли у фінал

Вперше в історії одразу дві рівненські команди хокеїстів-аматорів – «Легіон» та «Фаворит» стали учасниками чемпіонату Волинської області. А «Легіон» навіть вийшов у фінал, який відбудеться вже 22 квітня.

Відкритий чемпіонат Волинської області стартував ще у лютому. У ньому беруть участь шість команд із трьох областей – Рівненської, Волинської та Хмельницької. Зокрема, змагалися між собою хокейні команди із Володимира-Волинського, Нетішина, Ковеля, Луцька та дві рівненські - «Фаворит» та новостворена хокейна команда «Легіон».

Rvnews повідомляє, що «Легіон» сформований з молодих спортсменів різних видів спорту. Очолили команду два колишні гравці ХК «Фаворит» - Павло Бернацький і Роман Маленький, які й стали лідерами нової хокейної дружини. Павло став своєрідним "диригентом" колективу, розставляючи своїх гравців по позиціях, а Роман виступив в ролі «випущеної стріли», раз за разом втікаючи в контратаку. Ця тактика принесла свої плоди у першому ж матчі рівненських «легіонерів»: команда здобула перемогу у трьох матчах.

У півфінал обидві рівненські команди вийшли у своїх оптимальних складах. І кожна обрала свою тактику. Вочевидь суперники ХК «Фаворит» не були готові до активного старту гри - команди «Легіонерів», тому що більшість гравців тренуються лише рік. Але не зважаючи на багаторічний досвід ХК «Фаворит», легіонери все ж таки «на характері» зуміли отримат місце у фіналі, де будуть боротись за перше місце з господарями чемпіонату командою Луцька. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також