Рівненські кікбоксери повернулись з Кубка світу з нагородами

677 0

Ми у соцмережах:

Рівненські кікбоксери повернулись з Кубка світу з нагородами

Рівненські кікбоксери привезли нагороди з Кубка світу з кікбоксингу WAKO. Про це повідомили у клубах "Ліга Чемпіонів FCLC" та "Праджат".

Кубок світу тривав у Будапешті в Угорщині. Про результати вихованців клубу "Ліга Чемпіонів FCLC" та ДЮСШ 5 розповів Суспільному керівник клубу, тренер Роман Кроль.

- Серед дорослих бронзова медаль в Аліни Мартинюк, яка провела два поєдинки в дисципліні К-1, у ваговій категорії до 60 кг. Старші юніори – це бійці 17-18 років, Владислав Орел та Дмитро Леоновець провели два поєдинки в лоу-кік, у віковій категорії до 63,5 кг та до 67 кг й стали чемпіонами Кубку світу – 2021. Зазначу, що Дмитро Леоновець фінальний бій виграв у діючого чемпіона світу з Греції, – повідомив тренер.

Він зазначив, що серед досвідчених спортсменів – володарів чорних поясів, бронзу здобув Михайло Івтушок, який змагався у розділі кік-лайт. У ваговій категорії до 47 кг він провів шысть поєдинків. Готували атлетів тренери Роман Кроль та Іван Хащівський.

Українська команда здобула друге місце серед 45 країн учасниць в медальному заліку на Кубку, повідомили у спортивному просторі "Праджат".

- Ілона Сімонович здобула бронзову медаль серед старших юначок. Олексій Пашков виборов бронзову медаль Кубку серед дорослих. Він виграв два поєдинки, але поступився у півфіналі. Також виконав норматив Майстра спорту України з кікбоксингу, – повідомили у "Праджаті".

Дві золоті медалі у поєдинках за кольорові пояси здобув Денис Стюпко. Михайло Пашков став переможцем Кубку світу серед юніорів. Готував до виїзду спортсменів тренер Іван Нечипорук. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також