Рівненські кікбоксери привезли 15 золотих медалей з чемпіонату світу в Італії

3509 0

Ми у соцмережах:

Фотографії - зі сторінки

Вчора вночі до Рівного повернулися нові чемпіони світу з кікбоксингу WTKA і UFR. На чемпіонаті, який проходив в Італії і участь в якому взяли 3600 учасників з різних країн, кікбоксери Рівненської обласної федерації кікбоксингу «Будокан» вибороли 22 медалі, серед яких 15 – золоті.

Окрім 15 золотих, будоканівці здобули три срібних медалі та чотири бронзових.

Найбільше перемог вибороли юні вихованці тренера Віктора Чебана – дев’ять золотих медалей, два «срібла» та одну «бронзу».

Так, Тетяна Островська та Владислав Полівко перемогли у трьох різновидах кікбоксингу. Станіслав Перета виборов два перші місця, два другі та одне третє.

43-річний Віктор Чебан і сам привіз з чемпіонату світу три «золота», одне «срібло» та дві «бронзи», взявши участь у поєдинках між кікбоксерами-ветеранами.  

Любомир Ковальчук, якого тренує старший тренер «Будокану» Ростислав Саєнко,  завоював «бронзу» та «золото». А спортсмен тренера Івана Нечипорука – Микола Ференчук – здобув три перемоги.

Додамо, що на чемпіонат світу рівненського тренера та кікбоксера Віктора Чебана запросили як суддю, вручивши йому за це зірку судді міжнародної категорії з кікбоксингу WTKA і UFR.

Після чемпіонату п.Чебан написав, якою нелегкою була перемога для його вихованців:

«Стас Перета, хоч і був засуджений в попередньому розділі, зібрався і зумів вибороти два чемпіонських золота. Танюша Островська довела всім, що суперниця, яка йде до фіналів, перемагаючи достроково, - це не перешкода. А якщо ви хочете знати, як пролежати всю ніч з температурою +39 і виграти два фінали, запитайте у Влада Полівка».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також