Рівненські медики помчали на «Кременецьке медичне ралі-2022»

774 0

Ми у соцмережах:

Рівненські медики помчали на  «Кременецьке медичне ралі-2022»

Команда Рівненського обласного центру екстреної медичної допомоги представляє Рівненщину на головній зимовій події 2022 року .

- В першу чергу це стало можливим завдяки спонсорам, які повірили і підтримали нас. А саме - Kronospan Ukraine Kronospan Rivne та ТМ Щедрик. Надзвичайно приємно, що такі потужні представники бізнесу України, не лише займають лідируючі позиції у своїх галузях, а ще й знаходять час та змогу на спонсорство та благодійність. Своїм внеском ви не лише підтримуєте нас, а й даєте можливість рівненській команді отримати новий досвід для майбутніх перемог у боротьбі за життя пацієнтів. Дякуємо вам за віру та підтримку. Впевнений, з такою підтримкою ми покажемо достойний результат! - зазначив директор Рівненського обласного Центру ЕМД та МК Андрій Бортнік.

У рамках медичного ралі упродовж наступних декількох днів бригади Центрів екстреної медичної допомоги з усієї України будуть відточуватимуть свою майстерність надання невідкладної допомоги в критичних та надзвичайних ситуаціях.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також