Рівненські медики запрошують на велопробіг - заради допомоги ЗСУ

253 0

Ми у соцмережах:

Рівненські медики запрошують на велопробіг - заради допомоги ЗСУ

Кошти потрібні на придбання РЕБ для військових з 14-ї ОМБР.

- Монетизуй кілометри у донат для ЗСУ. Ви крутите педалі, а наші партнери за це платять – кожен кілометр = 20 гривень! - заохочують до участі в благодійній акції від обласної лікарні.

Вже 24 серпня відбудеться третій традиційний Благодійний Велопробіг «За НезалежністьРівненської обласної клінічної лікарні імені Юрія Семенюка, який об’єднує медпрацівників Рівненщини в унікальній можливості спільної фізичної активності та якісного спілкування у позаробочий час із доброю справою – збором коштів на підтримку Збройних сил України.
 
- Цього року збираємо на придбання РЕБ для 14 ОМБР.  Пропонуємо усім велолюбителям долучитися до гарної справи – ВЕЛОЗБОРУ ще ДО старту заїзду. З 7 до 24 серпня ви катаєтеся на велосипеді в своє задоволення, а партнери за це платять.  
 
Для відстежування результатів ваших заїздів потрібно виконати кілька простих кроків: 
 
- зареєструватися у додатку STRAVA, «розділі ride»; 
 
- долучитися до групи «Рівненська обласна клінічна лікарня»; 
 
- фіксувати там свої результати, і водночас мотивувати інших учасників збільшувати кілометри, які конвертуватимуться у гривні – донати для ЗСУ. 
 
- Першими фінансовими партнерами, які підтримали наш ВЕЛОЗБІР стали компанії  Askep.net, INTER - BETON та ЗЛАТА ПЛАЗА саме вони конвертуватимуть кілометри у гривні за ваші покатушки на велосипеді. 
 
Запрошуємо усіх поєднати улюблений відпочинок із допомогою українським військовим! Якщо ви теж бажаєте долучитися до гарної справи і стати фінансовим партнером чи амбасадором Велозбору, пишіть нам у соцмережі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також