Рівненські патрульні кинули виклик колегам з Волині, з Кропивницького та з Маріуполя

1010 0

Ми у соцмережах:

Екс-заступниця міністра юстиції України - рівнянка Іванна Смачило однією з перших підтримала челендж патрульних

Вони закликають свої колег-друзів долучитись до челенджу #БезпекаЦеТи! і таким чином показати своїм прикладом важливість дотримання елементарних, але таких важливих правил дорожнього руху.

- Закликаємо всіх водіїв Рівненщини, долучитись до флешмобу безпеки! Знімайте відео із закликом користуватись пасками безпеки під час кермування автомобілем, тегайте і залучайте своїх трьох друзів, і протягом 21 дня відповідально формуйте цю звичку - водіння з пасками безпеки.  «Заглушку», яку ви використовуєте замість пасків безпеки, можна обміняти на безкоштовну каву в мережі кав’ярень «Баркас», де є наклейка «Обміняй заглушку на каву», - йдеться у зверненні рівненських патрульних у Фейсбуці. - А також передаємо естафету #БезпекаЦеТи на Волинь Olja Shmigel Andriy Kruten, в Кропивницький Оксана Білоброва Антон Іванович Цюцюра та Маріуполь Євгенія Іванченко і чекаємо від вас опублікуване відповідне відео або фото

Рівненщина посідає п’яте місце за загальноукраїнським рейтингом зростання кількості ДТП за 8 місяців цього року, і за цей період загинуло вже 80 людей. Бережіть себе!


 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також