Рівненські патрульні затримали чоловіків, які вночі розмалювали паркан торгового центру

1138 0

Ми у соцмережах:

Рівненські патрульні затримали чоловіків, які вночі розмалювали паркан торгового центру

Сьогодні близько другої ночі патрульні отримали повідомлення про те, що на вулиці Короленка у Рівному четверо невідомих осіб розмальовують паркан торгового центру "Злата плаза".

На місці виклику інспектори зустріли чотирьох чоловіків, які були одягнуті в темний одяг, руки у яких були брудні від чорної фарби. Вони намагалися втекти, однак їм це не вдалося.При спілкуванні поліцейські виявили у 26-річного, 27-річного та у двох 34-річних місцевих жителів явні ознаки алкогольного сп’яніння. Рівняни поводили себе зухвало, вживали нецензурну лайку, на зауваження не реагували, повідомляє Управління патрульної поліції Рівненщини.

Патрульні затримали підозрюваних, до деяких із них навіть застосували кайданки. Заявник, який працює охоронцем торгового центру, впізнав чоловіків, які причетні до розфарбовування та здійснення написів чорною фарбою на паркані.

На порушників склали адміністративні матеріали за ст.152 КУпАП (Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів) та ст.178 КУпАП (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді).

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також