Рівненські патрульні затримали в Опарипсах житомирян, які пограбували валютника

2531 0

Ми у соцмережах:

Рівненські патрульні затримали в Опарипсах житомирян, які пограбували валютника

Застосувавши перцевий балончик та фізичне насильство, 2 серпня на Волині двоє нападників на території Нововолинського ринку відібрали у чоловіка барсетку з грішми (230 тис. грн, 10 тис. доларів США, 11 тис. євро, 25 тис. польських злотих) та втекли автомобілем, за кермом якого перебував їхній третій спільник, у напрямку Львова.

За дві години рівненські патрульні затримали авто на блок-пості « Опарипси» у Радивилівському районі Рівненській області. Зробити це вдалося, завдяки скоординованим Володимир-Волинською місцевою прокуратурою діям працівників поліції. 

Під час затримання 50-річний раніше судимий уже за розбій громадянин намагався втекти зі здобиччю, проте це йому не вдалося. І його, і його спільників – 48-річного раніше судимого та 24-річного не судимого жителів Житомирщини – було затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Затриманим буде повідомлено про підозру у вчиненні групою осіб розбою, спрямованого на заволодіння майном у особливо великих розмірах (ч.4 с.187 Кримінального Кодексу України). Прокурори також клопотатимуть про обрання усім трьом запобіжного заходу у виді тримання під вартою без визначення розміру застави, повідомила пресслужба прокуратури Волині. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також