Рівненські пауерліфтери встановили низку рекордів на Чемпіонаті України

488 0

Ми у соцмережах:

Рівненські пауерліфтери встановили низку рекордів на Чемпіонаті України

У Луцьку відбувся 12 відкритий Чемпіонат України з Пауерліфтингу по версії WPAU. Чемпіонами у ньому стали двоє рівненських пауерліфтерів. Олександр Лісовський та Богдан Гольонко встановили низку рекордів.

Секретар міськради Рівного Віктор Шакирзян особисто привітав Олександра Лісовського та Богдана Гольонка зі здобутими нагородами.

Радий привітати талановитих спортсменів нашого міста Олександра Лісовського та Богдана Гольонка зі здобутими нагородами. Це, без перебільшень, вагомий внесок у розвиток саме рівненського спорту, адже незважаючи на досить молодий вік, хлопці вже тренують молодь, тобто готують наступне покоління рівненських чемпіонів. Наша громадська організація завжди готова підтримати і організаційно, і матеріально наших спортсменів особливо, якщо вони, як Олександр і Богдан так багато вкладають у розвиток спорту”, - зазначив Віктор Шакирзян.

Рівненський пауерліфтер Олександр Лісовський зайняв 1 місце з пауерліфтингу вікова категорія Open та Submasters, 1 місце з двоборства вікова категорія Open та Submasters, 1 місце по становій тязі вікова категорія Open та Submasters.Взяв участь у шести номінаціях. Вагова категорія до 110 кг, особова вага 107,7 кг.

Встановив 15 рекордів України по окремим рухам присідання, станова тяга та сума триборства, також окремі рухи двоборства та сума двоборства, також окремо станова тяга (вікові категорії Open та Submasters). Також встановив 11 рекордів Європи з пауерліфтингу, двоборства, станової тяги та окремих вправ”, - зазначив Олександр Лісовський.

На цих же змаганнях перемогу здобув іще один рівненський чемпіон Богдан Гольонко, який вже втретє став Чемпіоном України. Спортсмен виборов абсолютну першість у дисципліні “Strict curl”.

Вагова категорія по дисципліні “Strict curl”у мене становить 85 кг. І це найкращий результат на змаганнях серед усіх вагових категорій.Це вже мій третій Чемпіонат України, і вже втретє мені вдалося вибороти перемогу, чому я дуже радію.Враження від цих змагань неймовірні, і дуже добре, що попри війну у спортсменів є можливість займатися спортом, змагатися та розвиватися у цій сфері”, - зазначив Богдан Гольонко.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також