Рівненські поліцейські поїдуть в США - Третяк

1058 0

Ми у соцмережах:

Рівненські поліцейські поїдуть в США - Третяк

Олександр Третяк, міський голова Рівного, познайомився ближче з американською поліцією. Каже, що домовився про те, щоб рівненські патрульні приїхали в США для обміну досвідом.

 «Як працює правоохоронна система в США, зокрема на прикладі міста Федерал Вей, штату Вашингтон, цікаво було дізнатись з вуст шефа поліції Енді Хвана, - розповів міський голова. -  

До слова, тут керівник поліції призначається безпосередньо мером міста, підтримується громадою. Набір в поліцію, співбесіду, також здійснює місцевий муніципалітет».

Місцеві поліцейські, за його словами, охоче діляться особливостями своєї роботи, починаючи від побутових дрібниць, до автомобіля з його службовим інструментарієм. Поліцейські котрі живуть на віддалі не більше ніж 30 миль (48 км), можуть використовувати службове поліцейське авто для доїзду додому та на роботу, що власне допомагає втілювати принцип 24/7 на варті спокою громади.

«Є багато хороших напрацювань якими поліція міста Федерал Вей готова ділитись з нашими правоохоронцями. Досягли домовленості з Енді Хваном про організацію поїздки поліцейських з Рівного для обміну досвідом», - резюмував Олександр Третяк.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також