Рівненські поліцейські похизувалися «найгарнішим, найвихованішим та найтитулованішим» псом

2137 0

Ми у соцмережах:

Рівненські поліцейські похизувалися «найгарнішим, найвихованішим та найтитулованішим» псом

Німецькій вівчарці Чейзару цього року буде сім. Пес належить до рівненської кінологічної служби і серед вихованців цієї породи є «найгарнішим, найвихованішим і найдосвідченішим».

У підтвердження цьому — здобуті нагороди. Їх у Чейзара більше, аніж в інших вихованців кінологічного центру у Рівному.

Остання медаль — за участь у Першому міжнародному відкритому чемпіонаті Національної поліції України з багатоборства кінологів, який проходив 26-29 вересня 2017 року в Ужгороді.

На рахунку Чейзара допомога у розкритті багатьох злочинів. Зокрема, розбійного нападу на рівнянина на залізничному вокзалі у Рівному торік. Також він допоміг затримати у Радивилівському та Острозькому районах крадіїв.

Тренується Чейзар із Сергієм Кучером, під керівництвом Олександра Пелеха.

У вісім років пес піде на відпочинок. Такий вік визначено чинним законодавством.

Рівненські кінологи пишаються своїми вихованцями. У 2017 році службові собаки виїжджали 479 разів на місця злочинів. Вони допомогли розслідувати 167 кримінальних правопорушень.

У кожного собаки — службове «житло», розпорядок дня, дворазове харчування у конкретно визначені години, прогулянка, клінічний огляд, прибирання, тренування і ненормований, як у поліцейських, робочий день.

На утриманні рівненського кінологічного центру сьогодні 28 собак, у тому числі і пес спецпідрозділу «КОРД». Більшість – німецькі вівчарки.

Наступного тижня відділ комунікації поліції Рівненської області обіцяє познайомити із «старійшиною» кінологічного центру.

 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також