Рівненські поліцейські знайшли покинутих біля лісу кошенят. І вже прилаштували в добрі руки

785 0

Ми у соцмережах:

Рівненські поліцейські знайшли покинутих біля лісу кошенят. І вже прилаштували в добрі руки

Усього за кілька годин рівненська поліція знайшла двом рудим кошенятам господарів - після того, як опублікувала в соцмережі прохання узяти тварин до себе. І добрі руки знайшлися швидко.

Сьогодні РВ уже розповідало, як у Вараші рятувальники витягли з глибокого басейну безпритульного пса. Він довго просидів у пастці, не міг вибратися і вже був знесилений. Ще одна добра історія дбайливого відношення до тварин - від обласної поліції:
 
 - Двох маленьких кошенят знайшли під час патрулювання неподалік лісового масиву у Рівненському районі поліцейські. Нині тваринки (хлопчики) проходять невеличку реабілітацію, адже невідомо, скільки часу провели на вулиці. Однак зовсім скоро їм потрібно шукати домівку.  Тому звертаємося до усіх небайдужих: якщо ви любите котиків і бажаєте поповнити родину пухнастим улюбленцем, телефонуйте. Фахівці кажуть, що вони здатні зігріти прохолодними осінніми вечорами, відволікти від тривожних думок, а також викликати теплі почуття своїм муркотінням. Від вас - любов, ласка і піклування. Можливо, це доля і маленькі руденькі сонечка чекають саме на вас .
 
А вже скоро знайшлися і бажаючі взяти знайд до себе.

 - UPD: Кошенята тепер мають домівки! Дякуємо вам за небайдужість і добрі серця! - написали поліцейські.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також