Рівненські рятувальники повернулись з Греції, де гасили пожежі (ВІДЕО)

764 0

Ми у соцмережах:

Рівненські рятувальники повернулись з Греції, де гасили пожежі (ВІДЕО)

Ще з 6 серпня у складі зведеного загону ДСНС України вони надавали колосальну допомогу грецькому народу у гасінні наймасштабніших пожеж в історії Греції.

У Міжнародному аеропорту «Київ» приземлився спецрейс з Афін, яким повернулися додому українські рятувальники , що брали участь у гасінні масштабних лісових пожеж на території Грецької Республіки.

Зведений загін ДСНС у складі 100 чоловік зустріли міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, голова ДСНС Микола Чечоткін, родини вогнеборців. Рятувальників привітали із поверненням та подякували їм за роботу. 

Зведеним загоном ДСНС ліквідовано окремі осередки пожежі по фронту понад 19 тис. метрів, глибиною до 60 м, ліквідовано низову пожежу на площі 1,7 га та верхову площею 350 кв. метрів, врятовано 2 населених пункти Спатарі та Метохи, зокрема 27 житлових будинків, культову споруду, 33 господарчі будівлі, зерносховище, притулок для собак, 54 вулики та стадо овець, поблизу м. Каматріадес врятовано житловий будинок 2 господарські будівлі, 13 вуликів, 23 гектари оливкового та інжирного саду.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також