Рівненські школярі щодня протягом двох тижнів змагатимуться за «Кубок майбутніх чемпіонів»

10023 0

Ми у соцмережах:

Рівненські школярі щодня протягом двох тижнів змагатимуться за «Кубок майбутніх чемпіонів»

Сьогодні на майдані Незалежності у Рівному відбулося урочисте відкриття загальноміських змагань з футболу серед молодших рівненських школярів «Кубок майбутніх чемпіонів 2019 року».

Заступниця міського голови Галина Кульчинська розповіла, що 11 років тому до міської ради прийшов прес-аташе ФК «Динамо» Микола Несенюк з ідеєю започаткувати футбольні змагання для школярів у Рівному. І після тривалих дискусій впровадили «Кубок майбутніх чемпіонів».

Цьогоріч у змаганнях братимуть участь 32 команди рівненських шкіл. Так, в чотирьох підгрупах на футбольних майданчиках із синтетичним покриттям НВК №19, Рівненської гуманітарної гімназії, ЗОШ №24, РКГ «Престиж» команди розігруватимуть першість.

Капітани команд від обласної федерації футболу отримали футбольні м’ячі та роз’їхалися по своїх майданчиках, які випали їм відповідно до жеребкування. Ігри першого туру стартували відсьогодні. Юні футболісти гратимуть щодня з 9:30.

Півфінали та фінал заплановані на13 червня на майданчику ДЮСШ №4 на вулиці Фабричній, 7 у Рівному. Гостем фінальних змагань цьогоріч стане зірка ФК «Динамо «Київ» Володимир Безсонов. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також