Рівненські спортсмени-вершники вибороли 8 призових місць на змаганнях з кінного спорту у Жашкові

1039 0

Ми у соцмережах:

Рівненські спортсмени-вершники вибороли 8 призових місць на змаганнях з кінного спорту у Жашкові

Вісім призових місць вибороли спортсмени КСК «Патріот» на подоланні перешкод в Жашкові. Там вчора завершились Відкриті обласні змагання Черкаської області з кінного спорту - Кубок «Parade Allure». Рівняни заявили про себе гучно, зібравши 8 нагород за три дні скачок.

Такі результати вони отримали за 28 червня, повідомляє Rivne.media. Попередній день був менш вдалий і були провали, а от в перший день змагань, 26-го червня, Іванка Царук завоювала 1 місце на висоті 90 см, Олександра Левшук стала першою на 100 см, а тренер Денис Косик на цьому ж маршруті став другим.

Таким чином із семи вершників, які представляли наше місто, п’ятеро взяли призові місця у конкурі (стрибки через бар’єри різної висоти). Усі спортсмени тренуються на базі кінно-спортивного клубу «Патріот».

На змаганнях в Жашкові виступало більше 120 спортивних пар з Рівненської, Львівської, Чернівецької, Вінницької, Київської, Дніпропетровської, Харківської, Одеської, Миколаївської, Полтавської та Черкаської областей.

«Маршрути були - логічними! Вони схожі на шахматну партію - треба її розгадати під час перегляду маршруту (спортсмени вперше знайомляться з полем і бар’єрами всього за 30 хв до старту) і під час проходження слід чітко виконати стратегію та врахувати індивідуальні особливості кожної спортивної пари: ширину галопу, контроль поворотів, дистанцію, точки відштовхування тощо.», - коментує особливість конкуру тренер команди Денис Миколайович Косик.

Наступні змагання в наших вершників уже за два тижні. Поки ж є час відпрацювати техніку та нюанси, які підмітили на цих скачках.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також