Рівненські стрільці поки що без ліцензій

1047 0

Ми у соцмережах:

Олег Омельчук та Оксана Ковальчук

Рівненські стрільці Олег Омельчук та Оксана Ковальчук вже наприкінці минулого тижня могли отримати ліцензії на участь в Олімпійських іграх 2020 року у Токіо, але поки що не склалося. Для цього нашим пістолетникам на етапі Кубка світу у Пекіні треба було потрапити до п’ятірки найкращих.

Олег Омельчук, який виступав у стрільбі з пневматичного пістолета на 10-м, був дуже близьким до мети, але йому не вистачило одного кроку — шосте місце.

Оксана Ковальчук розраховує на ліцензію на дистанції 25-м. Вона завершила змагання двадцятою. Втім, як розповів тренер Сергій Бондар, цілком могла розраховувати і на місце в п’ятірці. Відстріляла Оксана добре, втім, суперниці відстріляли трішки краще, адже щільність показаних результатів була дуже високою.

Наступну спробу завоювати путівки до Токіо Олег та Оксана здійснять наприкінці травня у Мюнхені, де відбудеться заключний етап Кубка світу. А після цього на наших стрільців ще очікують Європейські ігри та чемпіонат Європи, де теж будуть розігрувати олімпійські ліцензії.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також