Рівненські стрільці тренуються вдома

725 0

Ми у соцмережах:

Рівненські стрільці тренуються вдома

Карантин і перебування вдома не стали причиною скасування тренувань для провідних рівненських стрільців. Нині з пневматичними пістолетами вони готуються вдома. У когось зброя своя, декого забезпечив тренер Сергій Бондар. Дехто відпрацьовує лише прицілювання, дехто ж, кому дозволяє житлова площа, навіть примудряється стріляти на 10 метрів. А Оксана Ковальчук, щоб не було сумно тренуватися, свою підготовку ще й знімає на відео, яке потім викладає в Інстаграмі.

Оксана Ковальчук, член збірної України:

— Для усіх спортсменів зараз не найкращі часи, а тому доводиться якось виходити із ситуації, щоб підтримувати форму. Усі спортсмени світу виставляють відео своїх тренувань, не хочеться, щоб про кожного з нас, і про спорт загалом забували. Напевно, що результати впадуть, але, думаю, їх можна буде повернути. У травні мала боротися за олімпійську ліцензію, вважаю, що шанс у мене був високий, але так вже склалося. Рук не опускаю, треба працювати усупереч усім обставинам і йти до своєї олімпійської мети.

Сергій Бондар, старший тренер збірної області з кульової стрільби:

Наші основні спортсмени – п’ятеро з ОШВСМ і шестеро молодих з ДЮСШ №4 тренуються вдома, адже велику паузу в тренуваннях робити не можна. Усі вони забезпечені зброєю. Тренуються переважно вхолосту. Зараз головне - стояти і працювати пальцем. Я з ними зв’язуюся телефоном, корегую навантаження. Думаю, після таких тренувань форму в тирі можна буде швидко відновити. Всеукраїнські змагання, які мали бути у березні-квітні, перенесли на кінець липня. Ми повинні бути готовими.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також