Рівненські волонтери зібрали черговий масштабний гуманітарний вантаж для білоруських добровольців з полку Калиновського

699 0

Ми у соцмережах:

Рівненські волонтери зібрали черговий масштабний гуманітарний вантаж для білоруських добровольців з полку Калиновського

Сьогодні до Рівного завітали представники добровольчого білоруського полку імені Кастуся Калиновського на чолі зі своїм легендарним уже командиром Денисом Прохоровим на псевдо "Кит".

Добровольці продовжують боронити Україну у найгарячіших точках фронту та давати гідну відсіч нашому спільному ворогу від моменту російського вторгнення і до сьогодні. Втім, неабияк потребують підтримки, тож завітали до Рівного, адже давно підтримують дружні партнерські стосунки з рівненськими волонтерами. Зокрема, з громадською організацією “Рівне Разом”.

 

Почесний президент громадської організації “Рівне Разом” Віктор Шакирзян каже:

- Для мене особисто, і для всіх наших волонтерів, Денис “Кит” і всі його товариші по зброї уже давно стали добрими друзями, адже це уже четвертий гуманітарний конвой, який ми відправляємо білоруському добровольчому полку імені Кастуся Калиновського, і товаришуємо ми від самого початку повномасштабної війни. Загалом, ми співпрацюємо з більш півсотнею різних українських військових частин, але білоруські добровольці це люди, які могли б залишатись осторонь і не приймати участі у боях. Натомість, сьогодні вони, взявши до рук зброю, захищають нашу країну, і це заслуговує на особливу повагу і пошану. Наша дружба і співпраця, я впевнений, буде продовжуватись і ставати ще більш масштабною, аж поки вільними будуть обидві наші країни і Україна здобуде перемогу над російськими окупантами, а Білорусь звільниться від підтримуваної кремлем диктатури.

Командир полку імені Кастуся Калиновського Денис Прохоров каже, збився з ліку скільки разів на сьогодні він та його побратими приїздили до Рівного і дуже цінують ту допомогу, яку отримує від рівненських волонтерів, адже забезпечити всім необхідним такий чисельний підрозділ завжди не просто.

- Хочеться допомагати Збройним силам України, найкраще їм віддати. Вони, першочергово, стоять на передовій і показують своїм прикладом, що в них з нами одна мета – перемога. Ми завжди відкриті. Хочеться допомагати і чим швидше перемогти. Повірте, кожна коробка продуктів харчування, кожна коробка медикаментів чи автомобіль – є сьогодні актуальними. Ми маємо збиратися разом і рухатися далі.

Білоруські добровольці стали одними з перших іноземців в Україні під час російсько-української війни ще з 2015 року. Нині, вони мужньо боронять територіальну цілісність нашої держави пліч-о-пліч з українцями в найгарячіших локаціях фронту. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також