Рівненські волонтери знову об’єднуються заради підтримки ЗСУ

1600 0

Ми у соцмережах:

Рівненські волонтери знову об’єднуються заради підтримки ЗСУ

Благодійна лотерея серед школярів, низка концертів та ярмарок.

У Рівному розпочався волонтерський збір коштів на придбання пеленгатора та надпотужного безпілотника українського виробництва «Кажан» на потреби Збройних сил України. Об’єднались навколо цієї ідеї громадські організації «Рівне Разом», «Дар», Студія сучасного танцю та вокалу «Dance Way», рівненські підприємці та освітяни.

Як розповіла співорганізаторка волонтерського збору Катерина Марчук, приємно, що цього разу їхню ініціативу підтримали і місцеві освітні заклади.

В кожній школі Рівного з 22 січня по 1 лютого триватиме акція «Збережи життя». Аби заохотити освітян долучатись до допомоги нашим військовим, за донат від 100 гривень, серед школярів будуть розігруватись подарунки: похід в кіно, ігрова приставка. У якості головного призу - «14-ий айфон», наданий мережею магазинів "iSpot".

Стартувала акція з рівненського ліцею № 1, напередодні Дня Соборності України.

«Кожен свідомий українець сьогодні є волонтером. Від малого до великого ми всі чудово розуміємо, що благодійність повертається з сторицею. Тому хочемо донести дітям, що розпочинаючи будь які подібні акції, ми це робимо сьогодні з єдиною метою – допомога нашим Збройним силам та наближення Перемоги», - розповіла директорка ліцею № 1 Людмила Грекул.

Символічним вважає початок акції «Збережи життя» саме в День проголошення Акту Злуки українських земель відома волонтерка Світлана Марчук. Цього разу вони разом з освітянами об’єднуються заради речей, які збережуть життя наших захисників на фронті та наблизять Перемогу.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також