Рівненський активіст хоче 100 тисяч компенсації від моделі

4162 0

Ми у соцмережах:

Рівненський активіст хоче 100 тисяч компенсації від моделі

У Рівненському міському суді відбулося підготовче засідання у справі рівненського активіста Олександра Подвишенного та Надії Вознюк, яка звинуватила його в сексуальному домаганні.

Нагадаємо, 24 серпня рівнянка Надія Вознюк опублікувала на своїй Facebook-сторінці пост, де звинуватила Олександра у спробі зґвалтування під час зйомки в стилі “ню”, на яку він її запросив:

 У відповідь на звинувачення громадський активіст подав позов до суду, з вимогою спростувати цю інформацію та сплатити 100 тисяч гривень компенсації за моральну шкоду.

- Така сума компенсації була визначена середньостатистичною судовою практикою, як інші люди позиваються в таких випадках. Насамперед ми оцінювали репутаційні втрати та моральні збитки, тому що я в Рівному займаюся громадською та політичною діяльністю. Коли пані Надія почала поширювати проти мене недостовірну інформацію в мережі, то мені почали надходити погрози, і багато людей перестали зі мною спілкуватися, - зазначив Олександр Подвишенний. 

У свою чергу, Надія Вознюк на засідання не прийшла. Слухання перенесли на 26 листопада, оскільки її адвокат Валентин Дупак задіяний у захисті в іншому кримінальному провадженні.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також