Рівненський футбольний клуб «розгромив» суперника

1433 0

Ми у соцмережах:

Рівненський футбольний клуб «розгромив» суперника

Рівненський «Верес» у Чернігові виграв у «Десни» з рахунком 4:0.

Як повідомляє прес-служба клубу, «Верес» дуже швидко відкрив рахунок. Валерій Кучеров та Ігор Солдат обігралися на фланзі, останній виконав простріл вздовж воріт, Михайло Сергійчук пропустив м'яч, а Дмитро Нємчанінов якісно завершив атаку ударом в ближній кут - 0:1!

Після наступних двадцяти хвилин більш-менш рівного протистояння, з ударами Болбата і Геннадія Пасіча, рівняни забили вдруге. Дмитро Кльоц і Сергій Панасенко розіграли кутовий. Після верхової подачі Дмитро Нємчанінов виграв другий поверх і скинув м'яча під удар Сергійчуку. А Михайло забивав у порожні ворота - 0:2!

Далі - більше. Михайло Сергійчук відгукнувся на передачу з глибини поля, виграв боротьбу за м'яч на фланзі і віддав шикарну розрізну передачу на Геннадія Пасіча. Наш хавбек, як у школі розібрався із Сафроновим і пробив повз воротаря - 0:3!
А перед самою перервою Верес заробив пенальті. Михайло Сергійчук уник офсайду, грамотно виграв боротьбу у Євгена Селіна і змусив того фолити. До «точки» підійшов Дмитро Кльоц і невідповно пробив у верхній кут воріт - 0:4.

Це нокаут.

Після перерви Десна принаймні спробувала забити гол престижу. Чернігівці заграли зібраніше і агресивніше. Моменти мали Леван Арвеладзе і Пилип Будківський. Але кожному з них бракувало влучності.

Міг забивати ще і Верес. Михайло Сергійчук отримав пас справа від Геннадія Пасіча, розвернувся, опинившись перед воротами, і пробивав під поперечину - вище! Також класно у дотик пробивав Євген Пасіч - видовищно, але невлучно.

Команда Юрія Вірта провела, можливо, найбільш якісну гру нового сезону, продемонструвавши динамічну агресивну гру, високо пресингуючи опонентів. І у підсумку рівняни здобули другу поспіль у чемпіонаті перемогу. Далі - домашня гра проти Львова.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також