Рівненський ґвалтівники: «хороший хлопець», який шукав жертв на Гідропарку

7101 2

Ми у соцмережах:

Рівненський ґвалтівники: «хороший хлопець», який шукав жертв на Гідропарку

У п’ятницю поліція затримала 30-річного рівнянина, якого підозрюють у щонайменше шести зґвалтуваннях у Рівному, вчинених ще з 2013 року.

Ґвалтівника, який нападав на своїх жертв у вечірню пору і переважно взимку, довго не могли знайти. По-перше, жертви його не знали, і за описом, який давали, було важко вирахувати злочинця.

По-друге, як виявилося, затриманий дуже позитивно характеризується на роботі, тож встановити, що це саме він нападав на дівчат, було непросто.

-У результаті певних оперативних заходів, слідчих дій та експертиз, зокрема експертизи ДНК, а також за допомогою оперативної інформації вдалося затримати підозрюваного у нього вдома, - зазначив речник ГУ Нацполіції у Рівненській області Антон Крук. – Розголошувати дані досудового розслідування ми не можемо, проте є ймовірність, що було більше, аніж шість, жертв. Підозрюваний чекав на своїх жертв у районі Гідропарку у темну пору доби, переважно зимою. Спосіб вчинення зґвалтування досліджується під час досудового розслідування.

Коли трапився останній злочин, у поліції не розповідають. Мовляв, щоб не зашкодити розслідуванню. Свою вину підозрюваний поки не визнав.

Підозрюваний працював охоронцем спершу на парковці для автомобілів, потім на приватній фірмі. Чоловік одружений, має дитину та раніше до кримінальної відповідальності не притягувався.

Підозрюваному суд обрав запобіжний захід – тримання під вартою без права внесення застави. Правоохоронці продовжують розслідування за ч.2 ст. 152 Кримінального кодексу та просять жінок, які, можливо, також стали жертвами затриманого, звертатися до правоохоронців. Їхні розповіді допоможуть суворіше покарати злочинця. У поліції гарантують анонімність жертвам.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також