Рівненський хор української церкви здобув перемогу в Польщі (ФОТО)

837 0

Ми у соцмережах:

Рівненський хор української церкви здобув перемогу в Польщі (ФОТО)

Архієрейський хор Свято-Воскресенського та Свято-Покровського соборів Рівного здобув перемогу на 41-му Міжнародному фестивалі-конкурсі церковної музики, що відбувся у м. Білосток (Польща).

 Про це повідомляє Рівненська єпархія ПЦУ.

Цього разу архієрейський хор «Знамення» був єдиним представником з України на фестивалі-конкурсі. На запрошення православної фундації «Музика церковна» колектив хору демонстрував конкурсну програму та своє національне хорове мистецтво на сцені філармонії м. Білосток, а також взяв участь у «31 Варшавському концерті музики церковної», що відбувся в Євангельсько-Аугсбурзькому костелі.

У фестивалі-конкурсі «Хайновка-22» взяли участь хорові колективи з Валенсії (Іспанія), Каїру (Єгипет), Єревану (Вірменія), Палестини, Словаччини, Сербії, Румунії, Білорусі, Польщі, Молдови.

Важливо, що в конкурсну програму хору «Gloria» з Кишинева (Молдова) був включений твір «Молитва за Україну» Миколи Лисенка.

Ще одна мета поїздки - підтримка і допомога ЗСУ. Тому архієрейський хор «Знамення» переказав 30 000 грн. на потреби ЗСУ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також