Рівненський клуб напередодні матчу посварився з «Динамо» через стан поля

1292 0

Ми у соцмережах:

Рівненський клуб напередодні матчу посварився з «Динамо» через стан поля

Керівництво київського «Динамо» пропонувало рівненському «Вересу» перенести матч до столиці. Витрати на переліт вони обіцяли оплатити. Уся причина – у стані газону.

 Як повідомляє «Трибуна», спортивний директор «Вереса» В'ячеслав Шевчук відмовився змінювати місце матчу через збори акціонерів, які напередодні відбулися у Рівному:

- Так, поле було трохи тверде. Molto doro – якщо сказати на італійській. Але ми маємо розуміти, що живемо в Україні. В нас такий клімат. Плюс у Луцьку такий стан газону, він навіть улітку дуже жорсткий. Дуже тяжко футболістам показати свої якості.

Арбітри ухвалили таке рішення. Я був представником «Вереса» на полі, були і з «Динамо». Ми мали дуже жорстку бесіду. Доходило навіть до образ. Мені це не сподобалось. На мене чинили тиск, я захистив свою команду.

Так, я знаю, що поле є жорстким, але що я можу зробити? Це питання до організаторів, луцького стадіону, з яким ми співпрацюємо. Дуже шкода, що вони не виявили своєї кваліфікації.

Так не можна, «Верес» платить гроші за цей стадіон. Сподіваюся, навесні рівненські вболівальники слідкуватимуть за командою вже у Рівному.

Додамо, що матч між «Вересом» і «Динамо» прийшов у Луцьку. Кияни забили у ворота рівнян три сухих м’ячі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також