Рівненський міський суд тепер має охорону

1341 0

Ми у соцмережах:

Рівненський міський суд тепер має охорону

Міський суд у Рівному сьогодні взяли під охорону співробітники Служби судової охорони.

Світлина від Територіальне управління Служби судової охорони у Рівненській області.

Сьогодні Рівненському міському суді відбулися урочисті заходи з нагоди складання Присяги службовцями Територіально управління Служби судової охорони у Рівненській області та взяття під охорону суду.  На заході був присутній увесь суддівський склад Рівненського міського суду.

Світлина від Територіальне управління Служби судової охорони у Рівненській області.

Відкрив урочистості начальник Територіального управління Служби судової охорони у Рівненській області Віктор Мороз:

- Рівненський міський суд завжди був і залишається найбільш завантаженим по кількості справ, які щодня розглядаються у Рівненській області. Тому, щодня ви будете працювати із великою кількістю громадян. Закликаю вас нести службу з честю та повагою до кожного відвідувача, - наголосив Віктор Мороз.

Сім контролерів взводу Територіального управління Служби судової охорони у Рівненській області, які вперше одягли форму співробітника ССО,  проголосили слова вірності українському народу та Конституції України.

Завітав на захід і начальник Територіального управління Державної судової адміністрації у Рівненській області Віктор Вдовиченко. Він у свою чергу привітав службовців із прийняттям Присяги та закликав, навіть у важкі для країни часи ніколи її не зраджувати.

Світлина від Територіальне управління Служби судової охорони у Рівненській області.

Голова Рівненського міського суду Петро Денисюк також привітав співробітників із цим важливим днем та побажав натхнення i витримки під час служби.

Користуючись нагодою, начальник ТУ ССО Віктор Мороз привітав присутніх суддів із прийдешнім професійним святом - Днем працівників суду України. Традиційно жінкам-суддям начальник ТУ ССО та його заступники вручили квіти, а керівники Рівненського міського суду та ТУ ДСА отримали брендовані таблички із девізом Служби судової охорони "Професіоналізм. Пильність. Безпека правосуддя".


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також