Рівненський нардеп Ковальчук повертає питну воду Трускавцю (ВІДЕО)

1171 0

Ми у соцмережах:

Рівненський нардеп Ковальчук повертає питну воду Трускавцю (ВІДЕО)

Рівненський нардеп Олександр Ковальчук долучив спеціалістів з Національного університету водного господарства та природокористування до розробки проєкту очищення питної води в Трускавець.

 За його словами, ще в 2020 році він звернувся до очільника міста Трускавець Андрія Кульчинського з питанням, які найгостріші проблеми потребують розв’язання. Й однією з найгостріших є те, що місто стало заручником ситуації з неякісною питною водою.

Місцеві мешканці та жителі санаторіїв отримують питну воду із Трускавецького водосховища. Кілька років тому воно замулилось, було необхідне очищення, ситуація затягнулась.

- Ми як влада хочемо допомогти місту, в якому фактично відбулась історична подія, зародження найпотужнішої політичної сили – «Слуга Народу». Тому ми ініціювали проведення проєктних робіт, - зазначив рівненський депутат.
 

Для реалізації проєкту очищення питної води в місті Трускавець він залучив спеціалістів з Національного університету водного господарства та природокористування.
Вже є розроблений проєкт, який пройшов експертизу. Наразі триває відбір виконавців і вже наступного року його планують реалізувати.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також