Рівненський обласний протипухлинний центр — лідер галузі на Рівненщині

671 0

Ми у соцмережах:

Рівненський обласний протипухлинний центр — лідер галузі на Рівненщині

17 листопада 2020 року в Рівненському обласному протипухлинному центрі відбулося вручення нагород від Союзу організаторів Національного бізнес-рейтингу в Україні.

Перше місце серед суб’єктів господарювання Рівненської області і почесне звання «Лідер галузі» отримало комунальне підприємство «Рівненський обласний протипухлинний центр» Рівненської обласної ради із врученням відповідного документа-свідоцтва, який підтверджує це право.

Це звання присвоєно за ефективне входження в нові реалії діяльності реформованої галузі охорони здоров’я України та якісну співпрацю з Національною службою здоров’я України в напрямі забезпечення кращих умов надання профільної допомоги.

Також цей медичний заклад посів двадцять четверте місце серед суб’єктів господарювання України – за раціональне використання отриманих ресурсів для надання онкологічної допомоги в установі та за постійний контроль цього процесу, і не тільки власними силами, а й громадськості області.

Також працівники медзакладу тримали нагороди Союзу організаторів Національного бізнес-рейтингу:

• орденом «Гордість галузі» нагороджено головного лікаря обласного протипухлинного центру Григорія Івановича Максим’яка;
• медаллю «За професійний внесок» заступника головного лікаря обласного протипухлинного центру Ігоря Васильовича Столярчука;
• сертифікатом-відзнакою «Спеціаліст року» юрисконсульта обласного протипухлинного центру Романа Олеговича Стельмаха


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також