Рівненський спідвеїст виграв півфінал Кубка Європи

2665 0

Ми у соцмережах:

Рівненський спідвеїст виграв  півфінал Кубка Європи

17-річний рівнянин Марко Левішин виграв півфінал Кубка Європи зі спідвею серед спортсменів до 19 років. Обидва півфінали проходили упродовж дня у чеському Пардубіце. Головними суперниками Марка були гонщики з Латвї та Чехї . Тепер на рівнянина 11 серпня очікує фінал турніру, що відбудеться у Фінляндї.

— Марко виграв усі заїзди, три зі старту, а ще два у боротьбі. Усі в шоці від цієї перемоги, — сказав керівник Рівненського міського спортивно-технічного клубу Сергій Головня.

— На гонці у Марка було два мотоцикли, один власний, інший клубний, які готував Стас Огородник. Якщо відверто, перед стартом ми сподівалися, буде добре, якщо потрапимо до п’ятірки.

— Що це за турнір?

— Це новий турнір. Його створили, щоб було більше гонок для молодих спортсменів. Звісно, його рівень нижчий за молодіжний чемпіонат Європи, але в ньому змагається багато талановитих гонщиків.

— Як готуватиметься Марко до фіналу?

— Наш клуб усіляко йому допомагатиме. Я вже пообіцяв запчастини, зчеплення, гуму. Головна проблема, що липень бідний на змагання. 21 липня Марко їде до Угорщини на Кубок МАСЕК, а потім гонок немає.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також