Рівненський тренер з бойового мистецтва поділився історією схуднення

1725 0

Ми у соцмережах:

Рівненський тренер з бойового мистецтва поділився історією схуднення

Рівнянин Семен Монах, який навчає мистецтва бойового козацького спасу, поділився своєю історією.

 Як він написав у Facebook, тренер давно хотів схуднути, проте заважали хвороби, травми і операції:

- Між цими фото 10 кілограм і 11 тижнів.

23 травня я прийняв рішення зробити собі кубики на пресі. Для розуміння, їх у мене ніколи не було, навіть в молодості, коли займався кожен день. Ну, і почалося.

Хто хоч трохи розуміється у схудненні, знає, що основою процесу є дефіцит калорій. Тобто треба більше рухатися, ніж ти з'їдаєш. Але це в загальному. А є деталі. З подачі одного досвідченого чоловіка відмовився від борошняних виробів. Усіх.
Далі налагодив режим харчування, вживання води, відмовився від смаженого і солодкого. В основному - це все.
Затрати енергії - вправ знаю багато. У Спасі, як і в інших БМ, їх вистачає. Вийшов на режим тренувань. Спочатку це були вправи, які обзивають загальним терміном кардіо. Звичайними підготовчими вправами для ударів ногами і для боротьби скинув за місяць і два тижні 7 кілограмів.

Далі завис. Почав додавати високоінтенсивні інтервальні тренування. Більш відомо як протокол Табата. Іноді підлога була залита потом, а за тренування його виходило з мене до 900 грамів. Але місяць товкся між 63 і 62 кг. Ні туди і ні сюди.
Нагадую, задача була не просто схуднути, а просушитися до кубиків пресу. Само собою, і питання здоров'я було важливим. Тому кожен ранок - зарядка «9 сил» від Олександра Притули.

Коротше, я розігнався так, що в певний момент довелося себе зупиняти - вправи це добре, але мають бути дні відпочинку. Заганятися не варто навіть у такій благородній справі, як сушка.

Хто не знає - сушка, це процес ще складніший, ніж просто скидання ваги. Тут треба акуратно і повільно, бо можна отримати проблеми зі здоров'ям. Це була одна з причин, чому зупиняв себе.



Але, якось, мені прийшов лист щастя на електронну скриньку від американців, у яких я купував базові вправи на прес. Оскільки вправи були дуже ефективні, прочитав той лист. І спробував те, що вони запропонували.

Ефект був такий, що я геть злякався. Без жартів. За 5 днів - мінус 1,95 кг. І це при двох тренуваннях за цей час. Скидання ваги відбувалося навіть у дні без тренувань. Довелося майже вдвоє збільшувати раціон харчування. Для мене це вже було обжирання.

Тим не менше, візуально, я чітко побачив, як з живота виходять залишки жиру. На виході, кубики почали проявлятися буквально за тиждень.

Що далі? Далі удосконалюю свою програму Фітнес Спас, доводжу експерименти над друзями, які готові працювати до логічного завершення. А у мене незабаром почнеться протилежний процес - набирання ваги.

Тільки тут уже мова про м'язову вагу. Планую вийти знову до 70 кг, але м'язової маси. А це - не менше 6 місяців.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також