Рівненський ЦУМ може змінити вигляд

2705 0

Ми у соцмережах:

Людмила Зоря обіцяє, що наприкінці жовтня розкажуть про долю ЦУМу

Будівлю у центрі Рівного, яка зберегла свою стару назву «Центральний універмаг», продано новому власнику. Викупили її бізнесмени з Луцька та Львівщини. Які їхні плани щодо цієї будівлі — поки невідомо.

16 серпня збори акціонерів АТ «Рівненський ЦУМ» відкрив тоді ще чинний гендиректор Олександр Олійник. У той же день було достроково припинено повноваження наглядової ради та ревізійної комісії і обрано новий їхній склад, а також обрано гендиректором Галину Попович.

Судячи з інформації з відкритих джерел, цією будівлею тепер займатиметься ТзОВ «Рівне ЦУМ», зареєстроване 21 вересня у Луцьку на вулиці Єршова, 11. Директором товариства є Павло Міщук. Власником — ТзОВ «Спектр Центр», а кінцевими бенефіціарними власниками — Людмила Петрук, Сергій Петрук, Євген Столмов. Директором ТзОВ «Спектр Центр» є Олександр Мирончук з Луцька. Щодо бенефіціарних власників Сергія та Людмили Петруків, то вони є співзасновниками львівського ПАТ «Компанія з управління активами «Карпати-інвест».

Згаданий Олександр Мирончук входить до наглядової ради акціонерів Рівненського ЦУМу. Інші члени ради: Андрій Петрук, Олександр Шимко, Микола Дуда та акціонер, яка входила до наглядової ради й раніше, — Людмила Зоря. Саме у п.Людмили ми поцікавилися, що буде з ЦУМом.

— Я не можу коментувати, хто став новим власником ЦУМУ, захоче — сам розповість, — відповіла Людмила Зоря. — Давайте дочекаємося кінця жовтня, коли ми представимо громадськості план дій щодо універмагу. Поки що про це ще рано говорити. Ми дуже поважаємо і шануємо наших орендарів, які були з нами і в хороші, і в скрутні часи. Договори про оренду з ними продовжено. Проте я особисто не можу гарантувати, що ЦУМ залишиться в тому вигляді, в якому він був донині, адже все змінюється.

Читайте також: Рівненський ЦУМ придбали сусіди

Дарина Гузенкова.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також